Kom je uit Vlaanderen of Nederland, zing je graag en wil je wat promotie maken ? Laat het ons weten, vul hieronder je gegevens in. Alvast bedankt en tot horens !

Laat hier een bericht achter.

wim de meester

Peter | 12-08-2016

sorry dat ik nu pas antwoord, laat meer weten , wie je bent, welk genre je zingt, je optredens, we plaatsen alles op onze eertse pagina en op ' nieuw talent ' hartelijk dank.

Re:wim de meester

wim de meester | 15-08-2016

van harte bedankt dat ik op nieuw talent mag komen, groeten Wim; ik heb ook een fbfanpagina https://www.facebook.com/wim1985/?fref=ts

Re:Re:wim de meester

Peter | 18-08-2016

We gaan het erbij plaatsen, als je nog nieuws hebt of, laat maar weten,!

Nederlandstalige muziek

Karla | 07-08-2016

Graag had ik enkele Nederlandstalige nummers aan jullie voorgesteld.
belnedrecords@gmail.com

Re:Nederlandstalige muziek

Peter | 12-08-2016

Hey, laat maar weten op petje103@hotmail.com

plaats wat meer uitleg, wie je bent welk genre enzo, eventueel website, facebook we plaatsen ze op onze website, vooraan op de eerste pagina en bij " nieuw talent '
groetjes

muziek

wim de meester | 21-04-2016

email: muziekwim-demeester@hotmail.com
indien interesse in mijn nummers laat het weten aub.inlichtingen website:
www.wim-de-meester.be

Nieuw berichtHits

Willy Goossens

Wiskundeleraar én kleinkunstzanger: Willy Goossens uit Jette deed het al eens, in de jaren '70. Daarna stond zijn zangcarriere op een laag pitje. Maar dit jaar verrast Willy zijn leerlingen van het Sint-Pieterscollege met zijn allereerste professionele CD, met 12 kleinkunstnummers.
Willy Goossens , nieuw talent bij Vlaamse Radio

Wim de Meester

"Ik zing nog steeds alles in het Nederlands", zegt Wim. "Het Engels bekt misschien beter, maar in je eigen taal kan je veel gemakkelijker goede teksten schrijven. Ik huiver bij de term Nederlandstalige muziek. Dat wordt vaak bestempeld als een stijl, maar dat is een grote denkfout. Zo laat ik me vooral inspireren door Amerikaanse songwriters zoals Bruce Springsteen en Neil Young, maar evengoed door Thé Lau.

"De tien nieuwe liedjes op 'Haar wereld' zijn allemaal een ode aan de vrouw. Ik zing vooral autobiografisch, maar het gaat dieper dan het standpunt van de casanova; zo zitten er ook protestsongs bij. Mijn ambitie is om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Het mooiste compliment dat ik al kreeg was dat mensen uit het publiek mij vertelden dat een van de liedjes over hen ging. Dat is het doel: dat mensen zich herkennen in mijn muziek."

Meer info via muziekwim-demeester@hotmail.com of www.wim-de-meester.be.